Het ultieme bewijs is geleverd: 'André Hazes en Monique Westenberg weer samen'
COS
Het ultieme bewijs is geleverd: 'André Hazes en Monique Westenberg weer samen'
Foto: Instagram @andrehazes

André Hazes vertoeft momenteel in de Verenigde Staten. Hij is er zonder Monique Westenberg, maar dat betekent niet dat hun verzoening weer van de baan is.

André Hazes en Monique Westenberg zijn weer samen. Dat concludeert Reality FBI, nadat het juicekanaal een verrassende ontdekking heeft gedaan. Die deelt het juicekanaal via Instagram.

Deze week deelde André als een veelzeggende throwbackvideo. "Ik wil jou, alleen", zong hij. "Als dit geen duidelijk signaal voor Monique is, dan waarschijnlijk het volgende wel", lezen we op Instagram Stories.

"André heeft een paar dagen terug een tattoo laten zetten. En niet zomaar eentje", klinkt het. "I'm forever yours, faithfully", staat er te lezen. Laat dat nu uit een nummer komen van André én Moniques favoriete band Journey.

Het nummer is extrabijzonder voor André en Monique. In februari 2020 werd het nummer gebruikt om een van hun eerste verzoeningen aan te kondigen. "Het lijkt geen kwestie te zijn of ze bij elkaar zijn, maar wanneer ze dat bekend gaan maken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.