Het loopt helemaal mis voor Suzan & Freek: "Volledige paniek in m'n hoofd"
COS
Het loopt helemaal mis voor Suzan & Freek: "Volledige paniek in m'n hoofd"
Foto: VTM

Het liep deze week even niet van een leien dakje voor muziekduo Suzan & Freek. Suzan ging even de mist in bij 'Jinek'. De zangeres vertelt erover op sociale media.

"Gisteravond waren Freek en ik te gast op TV en nét voordat (de allerliefste) Eva Jinek ons aankondigde was ik opeens weer dat meisje in die volle aula, met als gevolg: een complete brain freeze", vertelt Suzan op Instagram.

"Ik had even géén idee wat ik hier kwam doen, welke tekst ik moest gaan zingen en of ik nou Suzan of Freek was. Ik lachte het weg maar in m’n hoofd was ik in volledige paniek."

"Toen ik thuis kwam dacht ik: ik hoop maar dat niemand het gezien heeft , omdat ik me schaamde. Stom eigenlijk dat we met z'n allen het gevoel hebben dat alles perfect moet gaan."

"Ik vind soms dingen nogal spannend, en daardoor gaat het soms niet zoals ik het wil, en dat is eigenlijk helemaal prima", benadrukt de zangeres. "Deze is voor iedereen die net zoals ik met een rood hoofd een volle ruimte in loopt en ook zó graag eens de onzichtbaarheids-cape van Harry Potter zou willen hebben."

https://www.instagram.com/p/CtN4W0hNzOt/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Meer nieuws

Meer nieuws

.