Zien Het loopt compleet uit de hand: Peter Gillis ontploft tijdens interview
COS

Deze week gaat 'Familie Gillis: Massa Is Kassa' weer van start. Het tiende seizoen van de reeks gaat op dinsdag 23 mei in première.

Naar aanleiding van het nieuwe seizoen van 'Familie Gillis: Massa Is Kassa' trok De Telegraaf deze week naar Peter Gillis. Het interview begint hartelijk en enthousiast, tot de verschillende boetes en dwangsommen ter sprake worden gebracht.

Zo moet Peter onder meer een dwangsom van 200.000 euro betalen aan Terneuzen. Maar er is natuurlijk ook de negatieve berichtgeving over de vermeende mishandeling van ex-vriendin Nicol. Nadat verslaggever Jeroen Holtrop al die zaken opgesomd heeft, verandert de sfeer.

"Ik zie negatief na negatief bericht", zegt de verslaggever. "Ja, maar de positieve willen jullie niet zien. Laten we het nu eens over het positieve hebben, want daarvoor kwamen jullie filmen vandaag."

"Stop maar met filmen. Hier doe ik niet meer aan mee", zegt Peter. "Als het alleen maar over negatieve dingen gaat, dan doe ik er niet meer aan mee. Stop ermee, nooit meer terugkomen. Ik doe er niet meer aan mee en als je dit uitzendt, dan heb je een dik probleem."

https://www.instagram.com/reel/Csi46QlNRUo/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Meer nieuws

Meer nieuws

.