Herseninfarct Mariska Bauer laat sporen na: "Met rokende banden richting huisartsenpost"
COS
Herseninfarct Mariska Bauer laat sporen na: "Met rokende banden richting huisartsenpost"
Foto: Instagram @fransbauer

Op 4 januari 2022 veranderde het leven van de familie Bauer. Mariska Bauer werd getroffen door een herseninfarct en werd opgenomen in het ziekenhuis.

Een allergische reactie werd eerst nog gedacht, maar Frans Bauer vertrouwde het zaakje niet en reed met echtgenote Mariska Bauer naar het ziekenhuis. Daar was het verdict hard: een herseninfarct. Gelukkig kwam Mariska er relatief goed van af. Ze is grotendeels weer de oude.

Door het infarct heeft Frans de schrik te pakken; hij heeft last van hypochondrie. Zeker als het om Mariska gaat. "Als die ook maar enigszins een duizeligheid vertoont dan is het met rokende banden richting de huisartsenpost", citeert RTL Boulevard Frans bij '30 Minuten Rauw'.

"En als ik die niet kan bereiken, dan staat er binnen no-time een ziekenauto. En als die er nog niet op tijd is, dan zie je mij zeg maar met Maris achterop de achterbank richting ziekenhuis of wat dan ook."

"Ik ben er gewoon serieus bang van. Ze is mijn alles. Dat ga je pas echt beseffen op het moment dat je op een kamer bent, en dat je je vrouw achteruit ziet gaan", aldus Frans Bauer.

Meer nieuws

Meer nieuws

.