Henriëtte komt met fantastisch nieuws over echtgenoot Rob de Nijs: "We zijn weer compleet"
COS
Henriëtte komt met fantastisch nieuws over echtgenoot Rob de Nijs: "We zijn weer compleet"
Foto: Photonews

Rob de Nijs deed in april goed schrikken. De zanger, die vorig jaar afscheid nam van zijn publiek, werd opgenomen in het ziekenhuis.

Op 20 april werd Rob de Nijs onwel voor de televisie. Echgenote Henriëtte paste de eerste hulp toe en moest Rob zelfs mond-op-mondbeademing geven. Na onderzoek in het ziekenhuis bleek Rob met longembolieën te kampen.

De eerste dagen in het ziekenhuis hielden Jet en Robs kinderen hun hart vast, het zag er immers niet goed. Na anderhalve week mocht Rob het ziekenhuis uiteindelijk wel verlaten. Hij werd overgebracht naar een revalidatiecentrum.

Via sociale media hield Jet Robs fans op de hoogte van zijn herstel. "Van A naar weer een beetje B(eter)! Nog niet thuis, wel op weg naar!", klonk het begin mei nog. Nu mag Jet eindelijk bijzonder goed nieuws delen.

"Na bijna 100 dagen ziekenhuis/revalidatiecentrum is Rob thuis! We zijn weer compleet", schrijft een dolgelukkige Jet op Instagram. "Wat super om dit te lezen. Eindelijk weer met elkaar", klinkt het is de reacties. "Wat een prachtig goed nieuws!"

Rob de Nijs lijdt al enkele jaren aan de ziekte van Parkinson. Het is de ziekte die hem vorig jaar noodgedwongen deed stoppen met zingen. In het najaar van 2022 raakte bekend dat Rob niet meer kan lopen en zich voortbeweegt in een rolstoel.

Meer nieuws

Meer nieuws

.