Harde woorden voor Roxeanne Hazes: 'Ze moet mentale hulp zoeken'
COS
Harde woorden voor Roxeanne Hazes: 'Ze moet mentale hulp zoeken'
Foto: Instagram @roxeannehazes

Roxeanne Hazes diende onlangs klacht neer bij de Raad van de Journalistiek. Het heeft te maken met de manier waarop ze in de Nederlandse Story werd neergezet.

Roxeanne Hazes had zich in het programma 'Beste Zangers' scherp uitgelaten over haar moeder Rachel Hazes. Ze vertelde dat ze haar moeder na de dood van haar vader maanden niet zag. In Story werd Roxeanne neergezet als een leugenaar. Iets wat de zangeres niet zomaar liet passeren.

Guido den Aantrekker, hoofdredacteur van Story én goede vriend van Rachel, heeft nu opnieuw uitgehaald naar Roxeanne. "Ze is nu 29 jaar en wilde alleen maar meedoen aan 'Beste Zangers' als ze – als enige van alle artiesten – haar vriend mocht meenemen", citeert Mediacourant Guido in de Nieuwe Revu.

"Kijk dan eens naar je moeder en je broer die de laatste jaren wél mentale hulp hebben gezocht. Ik vind dat niet helemaal normaal. Iets meer daadkracht in je leven kan misschien geen kwaad. Moeder en broer hebben dat inmiddels bewezen", aldus Guido den Aantrekker over Roxeanne.

Meer nieuws

Meer nieuws

.