Harde woorden voor André Hazes: "Heel wat dat hij weet hoe hij dat moet spellen"
COS

André Hazes trok afgelopen week opnieuw richting Florida. Daar liet hij een opvallende tattoo zetten. "I'm forever yours, faithfully", staat vanaf heden te lezen op Andrés hand. Dat toonde juicekanaal Reality FBI op Instagram Stories.

De tekst komt uit het nummer 'Faithfully' van Journey, de favoriete band van André Hazes én Monique Westenberg. André gebruikte het nummer al eens om een eerdere verzoening aan te kondigen. Extra bewijs dat er sprake is van een nieuwe hereniging.

Bij Shownieuws werd de tattoo ook besproken. Het verbaast Patty Brard wel dat André weet wat 'faithfully' betekent. "Ik vind het heel wat dat hij weet hoe hij dat moet spellen, want dat betekent toch zoiets als loyaal en trouw, maar dan in een relatie", citeert Mediacourant Patty.

"Het is in elk geval én een liefdesverklaring én een liefdesverklaring naar Monique, want het zou haar handschrift zijn." Of het echt haar handschrift is, is niet duidelijk. Wel kon Shownieuws met een andere foto bevestigen dat het inderdaad om Andrés hand gaat.

Meer nieuws

Meer nieuws

.