Gordon woedend en haalt vlijmscherp uit: "Daar is ze hoor, die zure takketrol"
COS
Gordon woedend en haalt vlijmscherp uit: "Daar is ze hoor, die zure takketrol"
Foto: Play4

Gordon verscheen afgelopen weekend in het NPO3-programma 'Boerderij Van Dorst' naast zangeres Anouk. De passage van Gordon zorgde voor kritiek, onder meer bij columniste Angela de Jong.

Het is niet de eerste keer dat Angela de Jong zich kritisch uitlaat tegenover Gordon. De entertainer laat Angela's kritiek niet zomaar passeren en haalt uit via Instagram. "Ik dacht al, waar blijft ze nou die zure takketrol van het AD (Algemeen Dieptepunt), maar daar is ze hoor!", klinkt het.

"Ze kon niet wachten om weer een heerlijk negatief stuk over me te schrijven en heeft zelfs haar Franse kaasjes en chips aan de kant gegooid om haar venijn weer los te laten. Het wordt een beetje zielig nu, Angela, en gaat mensen ook opvallen dat je alleen maar negativiteit kan ontdekken in mijn verschijning."

"Ik moet om je lachen maar, ik vind je ook gevaarlijk en wel hierom. Je misbruikt je machtspositie om je columns te gebruiken voor persoonlijke wrok. Maar veel erger nog: je zaait haat en negativiteit dag in dag uit in een maatschappij die al enorm onder druk staat."

"Ik loop inmiddels 35 jaar mee in dit vak en wens niet meer zo respectloos aangesproken te worden door een troela zoals jij die denkt daarmee weg te komen. Dus laat aan je kinderen zien dat je ook een goed mens kan zijn i.p.v. de enorme trut die je tentoonstelt keer op keer en doe je werk nou eens goed", aldus Gordon.

https://www.instagram.com/p/CedpwLaKnXA/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.