Gordon toont ons waanzinnige transformatie: "Ik ben zo ontzettend trots en blij"
COS

Gordon Heuckeroth heeft zijn leven over een heel andere boeg gegooid. Eerst was er zijn verhuizing naar Dubai, nu heeft de entertainer ook zijn levensstijl volledig aangepast.

"Nou, daar is-ie dan, hoor. Live vanuit de kleedkamer in Amsterdam. Dit is dus hoe -20 kilo - JAAAAA - eruitziet", klinkt het enorm enthousiast bij Gordon op Instagram Stories. De afgelopen weken ging hij flink sporten en gezonder eten.

"Ik ben superblij. Alleen ben ik weer door m'n rug gegaan. Dus ik loop als iemand over wie een heel regiment soldaten is heengelopen. Maar dat komt goed", zegt de entertainer.

"Maar jongens, jezus, ik kan niet zeggen hoe blij ik ben. Ik moet zeggen dat ik gisteren naar de bioscoop ben geweest en een zak m&m's heb leeg gevreten. Ik cheat af en toe wel", geeft Gordon wel toe.

"Maar ik ben gewoon zo ontzettend trots en blij dat het er allemaal af is, dat m'n kleren weer lekker zitten en dat ik eindelijk een soort levensstijl heb gevonden die helemaal bij me past. Ik hoop dat ik ook iedereen inspireer om verder te gaan", besluit Gordon.

Meer nieuws

Meer nieuws

.