Gordon over reden plotse breuk Gavin: "Waarom mensen zoiets doen is mij een raadsel"

door: COS
Gordon
Afbeelding bron: Instagram @gordonheuckeroth

Gordon Heuckeroth is sinds afgelopen weekend terug in Nederland. De presentator en zanger zal er in alle rust zijn relatiebreuk proberen verwerken.

Na amper enkele maanden samen werd Gordon eind maart ten huwelijk gevraagd door Gavin Rozario. Na een verloving van zo'n drie weken raakte bekend dat de relatie voorbij was. Nu reageert Gordon voor het eerst uitgebreid op sociale media.

"Na alle euforie van de afgelopen maanden ook maar laten zien hoe emotioneel en mentaal gebroken eruitziet. Onderweg naar m'n familie en vrienden voor hun support en zorgen dat ik dat licht weer ga zien", klinkt het bij een emotionele Gordon

Gavin zou Gordon plots geghostet hebben, waarbij je plots niet meer van je laten weten. "Geen enkel contact meer hebben na 4 maanden dag in dag uit is alsof er iemand overlijdt. Waarom mensen zoiets doen is mij een raadsel, waarschijnlijk uit schaamte of zelfbescherming of juist bescherming van de ander. Wil ik het nog weten?"

"Feit is dat ik verder moet. Ik ga geen tv-optredens doen om mijn privéleven te gaan uitleggen als het zelf allemaal zo onduidelijk nog is voor me. Ik ben voorlopig even in Nederland om op krachten te komen ik hoop dat iedereen mij die rust gunt om weer op verhaal te komen. Liefde overwint alles, vooral die voor jezelf."

Tags Gordon