Gordon moest het bijna bekopen met de dood: "Enorm geschrokken"
COS

Gordon heeft zijn levensstijl de afgelopen maanden drastisch aangepast. Hij leeft gezonder en is al heel wat kilo's kwijtgespeeld.

Onlangs deelde Gordon vol trots dat hij al 22 kilo afgevallen was. Nu laat Gordon weten dat de maand juli een "moeilijke" was. Hij kreeg te maken met een rugblessure en had een enorme terugval van z'n diabetes.

"Lekker naïef om te denken: als je zoveel afvalt, dan is je diabetes weg... niet dus", schrijft Gordon op Instagram. "Heel dom gestopt met insuline spuiten (op eigen initiatief) en het bijna moeten bekopen met de dood vorige week."

"Enorm geschrokken en dus gelijk weer in een strak schema met spuiten en eten. Wat dus betekent dat je weer aankomt door de insuline en dat is frustrerend", zegt de entertainer.

Gordon probeert zo weinig mogelijk koolhydraten te eten, maar die heeft hij net nodig om zijn bloedsuiker te stabiliseren. "Ingewikkeld allemaal maar dat is diabetes, een sluipmoordenaar."

De zanger en presentator zegt nog een tijd mee te willen en ziet dat met zijn huidige levensstijl wel gebeuren. Het resultaat stelt Gordon al heel tevreden, maar komend weekend probeert hij toch de -25 kilo aan te tikken op de weegschaal.

https://www.instagram.com/p/CgtSgX2Kckc/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.