Gordon haalt vlijmscherp uit nadat ex-verloofde Gavin zijn verhaal doet: "Een schaamteloze leugen!"

door: COS
Gordon en Gavin
Afbeelding bron: Instagram @gordonheuckeroth

Gordon en zijn ex-verloofde Gavin hebben hun relatie beëindigd. Gavin Rozario doet deze week in Privé zijn verhaal. Gordon is in shock door wat hij heeft moeten lezen. In (intussen verwijderde) Instagramberichten laat hij niets heel van Gavin en doet hij op zijn beurt zijn verhaal.

"Beste Gavin, ik wou eerst niet reageren, maar nu je mij valselijk beschuldigt, moet ik wel. Laat me eerst zeggen dat ik je jammer genoeg nog steeds graag zie. Ik kan mijn gevoelens niet zomaar uitzetten, hoewel vandaag een keerpunt kan geweest zijn", begint Gordon zijn relaas.

"Ik ga niet meer details van mijn privéleven blootgeven, maar dat ik een huwelijksaanzoek geforceerd zou hebben is een schaamteloze leugen! We hadden het erover en je vroeg welke plek de beste was om een aanzoek te doen. Ik zei de Malediven is de meest romantische plek op aarde. Jij hebt het geregeld!"

"Ik kwam erachter dat jij het mij had laten betalen bij de check-out. Jij was diegene die vanaf week 1 wou trouwen en we wilden het samen plannen. Jij hebt de ring gekocht bij Cartier en jij hebt de fotograaf en het diner geregeld. Je aanzoek was een complete verrassing."

Daddy hunter

"Natuurlijk had ik beter moeten weten, toen ik erachter kwam dat je voornamelijk zocht naar rijke mannen als slachtoffers. De foto met 'daddy hunter' zegt genoeg. Ik hoop dat je blij bent met het geld (Gordon beweert dat Gavin een grote som ontving voor zijn Privé-interview, red.)."

"Hoe je probeert om mij via de media te vernietigen door je verhaal te verkopen en me als een soort junkie neer te zetten zegt hopelijk meer over jou dan over mij. Ik ben beschaamd dat ik je graag heb gezien en dat ik zo naïef was en je me met je valse woorden naar dit zielig einde hebt geleid. Mijn stemmingswisselingen hebben niets te maken met drugs of alcohol maar met mijn diabetes, waar ik je vaak voor gewaarschuwd heb."

"Ik heb zoveel tijd, liefde en energie in die vier maanden gestoken en jij hebt al mijn vrienden die je ontmoet hebt om de tuin geleid. Je hebt nu 11.000 volgers. Ik hoop dat die ramptoeristen je allemaal zullen ontvolgen. Want hoe heb je ze ook alweer genoemd? Lelijke dikke huisvrouwen met kort haar. Daar zullen ze blij om zijn", aldus Gordon.

Tags Gordon