Gordon haalt vernietigend uit na alle kritiek: “Ongelofelijke flapdrol” & “Lik lekker m’n reet”
PMN
Gordon haalt vernietigend uit na alle kritiek: “Ongelofelijke flapdrol” & “Lik lekker m’n reet”
Foto: Play4

Dinsdagavond was er de laatste aflevering van ‘Down The Road’ van dit seizoen. Het was weer prachtig om te zien.

De laatste tijd is er heel wat kritiek gekomen op het programma. Gordon haalt nu stevig uit op zijn Instagram.

“Niet alleen de gasten maar ook ikzelf en het hele productieteam hebben onwijs genoten van dit prachtige avontuur. Maar ook dit zal wel weer gecancelled worden en zetten we daarmee een uiterst kwetsbare groep mensen in de kou.” 

“Want Down televisie mag niet meer want het geeft een vertekend beeld van hoe Down daadwerkelijk is. Daar hebben ze wel dan ruim 20 jaar over na moeten denken want Paul de Leeuw en Johnny de Mol deden het al heel lang en wonnen er zelfs prijzen mee!” 

“Dus al die geweldige mensen met Down die je hebt gezien moeten we wegstoppen in zorginstellingen of woonprojecten en vooral niet meer laten zien en die groep laten lijden door de overgrote meerderheid die er veel slechter er aan toe zijn! 

“Geweldig bedankt Arjan Lubach! Ongelofelijke flapdrol!Wat een kortzichtige visie op dit programma maar ook op mij als persoon. Mag ik je er aan herinneren dat ik al 35 jaar in dit vak zit en jij nog in je luiers zat toen ik mn eerste twee miljoen kijkers scoorde?”

“Maar gelukkig is er nog de Belgische versie waar men al 7 jaar uiterst succesvol wel dit programma op de buis brengt en waar niemand over zeikt. Ik ben er inmiddels wel klaar mee maar woon dan ook niet voor niets in het buitenland met heel veel plezier.” 

“Ik zou zeggen struikel vooral niet over elkaar om ook hier weer wat van te vinden en maak mij en elkaar lekker af op social media, schrijf nog even een paar zure columns Angela en Kneus, oh sorry, Eus en vergiftig Nederland nog meer met jullie politieke correcte houding want ik zal altijd weigeren me daaraan te confirmeren.” 

“Verder wil ik al die duizenden mensen bedanken die mij hebben overladen met complimenten over Down the road en die gemiddeld 600k kijkers elke week voor het volgen van dit heerlijke eerlijke pure programma.” 

“En Johan zoals je hebt gezien heb ik niet aan de kinderen gezeten zoals je je een tijd terug je afvroeg en of ik wel geschikt was voor dit programma. Wat voor sneu iemand moet je zijn om zoiets te roepen. Ik zou graag af willen sluiten op een hele heerlijke eerlijke Hollandse manier namelijk ' lik lekker m'n reet !'

https://www.instagram.com/p/CoWb6g6KXOd/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.