Gordon bijzonder hard aangepakt: "Een schande dat hij dat doet"
COS
Gordon bijzonder hard aangepakt: "Een schande dat hij dat doet"
Foto: VTM

Gordon vertrok in het najaar van 2021 naar Dubai. Hij woont er nu zo'n acht maanden en heeft een drastisch besluit genomen.

Gordon heeft definitief voor een leven in Dubai gekozen. Na de verkoop van zijn villa in Blaricum, heeft hij nu ook zijn appartement in Amsterdam te koop gezet. Het appartement van Gordon staat te koop voor een slordige 3,5 miljoen euro.

Ook zijn appartement in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad staat op de markt voor zo'n 720.000 euro. "Ik heb besloten dat drie woningen op drie continenten bezitten een beetje te veel is. Ik heb mijn happy place gevonden en hoef niet verder te kijken, want hier verlangde ik naar", schrijft Gordon zelf op Instagram.

Gordon mag dan wel dolgelukkig zijn in Dubai. In Nederland zijn verschillende mensen niet te spreken over hoe hij de Emiraten verheerlijkt. Het is immers een land waar homoseksualiteit verboden is.

"Ik vind eigenlijk om heel eerlijk te zijn dat het gewoon echt een schande is dat hij daar naartoe gaat en het land gewoon bijna aan het promoten is daar, want je wordt daar dus gewoon vervolgd om je geaardheid", citeert Mediacourant Victor Vlam bij Shownieuws.

https://www.instagram.com/p/CeVxy4KK2rg/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.