Gordon bijt van zich af na zorgwekkende berichtgeving
COS
Gordon bijt van zich af na zorgwekkende berichtgeving
Foto: Instagram @gordonheuckeroth

Gordon verdween enkele weken geleden plots van sociale media. Dat gebeurde nadat de entertainer een van zijn zaken in Nederland had moeten sluiten.

Gordon plaatste een bericht over de sluiting van zijn zaak Blushing en deactiveerde vervolgens zijn sociale media. Hij zou ook gezegd hebben nooit meer interviews te willen geven. Een showbizzjournalist vreest ervoor dat Gordon in een depressie is beland.

Bij Yvonne Coldeweijer bijt Gordon van zich af en zet hij de puntjes op de i. "Ik heb mijn insta twee weken geleden gedeactiveerd, even lekker een sociale mediapauze. Ik wilde Toto en Rocco ook deactiveren, maar dat lukt niet. Toen moest ik mijn account weer openen", legt hij uit.

Vandaar dat Gordon even wél terug actief was op Instagram. Dat het nieuws is als hij offline gaat, begrijpt hij niet. "Veder heb ik nooit gezegd dat ik de pers nooit meer te woord sta. Heb alleen Boulie (RTL Boulevard, red.) de toegang van mijn zaak ontzegd."

Wat de 'depressie' betreft, wil Gordon ook heel duidelijk zijn: "Ik laat ook weten dat ik niet depressief ben, geen professionele hulp nodig heb en zeer gelukkig ben in Dubai!", aldus Gordon aan Yvonne Coldeweijer.

Meer nieuws

Meer nieuws

.