Gerard Joling haalt vlijmscherp uit naar Gordon: "Heeft zijn beste tijd gehad"
COS
Gerard Joling haalt vlijmscherp uit naar Gordon: "Heeft zijn beste tijd gehad"
Foto: Play4

Gordon en Gerard Joling waren jarenlang een graag gezien duo op televisie. De vriendschap tussen de heren is al een hele tijd erg bekoeld.

Gerard Joling en Gordon maakte samen het programma 'Joling & Gordon over de vloer' van 2005 tot 2007 en verschillende 'Geer & Goor'-reeksen tussen 2013 en 2017. Daarna waren ze samen nog te zien in 'The Voice Senior'.

Na enkele ruzies doorheen de jaren is de vriendschap sinds 2020 echt voorbij. Gerard durfde de afgelopen jaren weleens bitsige uitspraken doen over zijn voormalige kompaan. Dat doet Gerard deze week opnieuws.

Gerard heeft met de 26-jarige Danilo Kuiters een jonge zanger onder zijn vleugels genomen. Hij staat hem bij met raad en daad. Eén opvallende raad: neem Gordon niet als voorbeeld. "Ik vind Gordon wel een heel slecht voorbeeld als het om media gaat", zegt hij aan RTL Boulevard.

"Ik vind dat je dat absoluut niet als voorbeeld moet stellen. Mensen worden daar gewoon doodmoe van. Daar ben ik gewoon heel eerlijk in. Dat vindt ook iedereen", zegt de zanger en presentator.

"Iedereen vraagt aan mij: 'Spreek je hem nog?' Nee, ik heb hem al drie jaar niet gesproken. Het is ook helemaal niet dat ik boos ben of zo op hem ben", zegt hij. "Gordon heeft z'n beste tijd wel gehad als het gaat om zang", besluit Gerard.

Meer nieuws

Meer nieuws

.