Frans Bauer onthult het geheim achter zijn waanzinnig gewichtsverlies
COS
Frans Bauer onthult het geheim achter zijn waanzinnig gewichtsverlies
Foto: Instagram @fransbauer

Wie Frans Bauer de afgelopen maanden aan het werk zag, zal het wel opgevallen zijn: de zanger ziet er erg fit uit. Frans is dan ook heel wat kilo's kwijt.

Frans Bauer is een emotionele eter. De stress die bij het herseninfarct van echtgenote Mariska Bauer kwam kijken, zorgde ervoor dat er tientallen kilo's bijkwamen. Toen Frans 120 kilogram op de weegschaal zag staan, wist hij dat hij moest ingrijpen.

In oktober begon Frans aan zijn traject om af te vallen. Een specifiek dieet volgde hij niet. Dat heeft hij ooit al geprobeerd en dat werkte niet. "Als oplossing heb ik al mijn maaltijden kleiner gemaakt. Ik eet alles wat ik ervoor at, maar minder", legt hij uit in Dag Allemaal.

Dat is echter niet het enige wat voor Frans' gewichtsverlies heeft gezorgd. Op restaurant let hij immers wel op wat hij bestelt én hij is flink gaan sporten. Zo loopt hij vier keer per week 15 kilometer en wandelt hij veel met Mariska. Ook op de hometrainer zien we Frans vaak op Instagram.

Frans viel in totaal al 32 kilo af. Hij ging van een strakke maat 56 naar een losse maat 52. Hij zit bijna op zijn oude gewicht. Hij wil graag weer 86 kilo wegen. "Bij dat gewicht voel ik me lekker", besluit hij in het weekblad.

Meer nieuws

Meer nieuws

.