Frans Bauer hakt ingrijpende knoop door na hartverscheurende reactie van zoon
COS
Frans Bauer hakt ingrijpende knoop door na hartverscheurende reactie van zoon
Foto: Instagram @fransbauer

Frans Bauer is een echte familieman. Het allerbelangrijkste in zijn leven zijn z'n echtgenote Mariska Bauer en hun vier zonen: Christiaan, Jan, Frans Junior en Lucas.

Frans Bauer vindt het belangrijk dat hij alle momenten die hij met z'n gezin kan besteden ook echt in zijn gezin kan investeren. Wanneer hij er niet meer is, zal het niet meer gaan over het feit dat hij een goede zanger was, maar of hij een goede vader was.

"Toen ik afscheid nam, kon ik uit het diepste van m'n hart zeggen dat ik een geweldige vader heb gehad. Dat is iets wat ik ook heel graag wil, maar daarin moet je wel investeren", zegt Frans in het NPO2-programma 'De Kist'. Dat deed Frans naar eigen zeggen lange tijd niet genoeg.

Frans moest jaren geleden vaak optreden in Duitsland, Zwitersland en Oostenrijk. Hij was vaak meer weg dan dat hij thuis was. "Van een jaar zat ik negen maanden in Duitsland. Ik versleet een auto per jaar, doordat ik zoveel reed. Op een gegeven moment moet je ook keuzes maken in het leven."

Bijna tien jaar achter elkaar heeft Frans dat gedaan. "De aanleiding om daarmee te stoppen was dat ik op een gegeven moment thuiskwam - m'n kinderen waren klein - en ik kwam na een concerttour van een maand of vijf, zes thuis", vertelt Frans.

"Chrisje was klein. Ik 's ochtends m'n kamer uit en dat kind begon te janken. Die dacht: wie is dat? Die herkende mij niet. Da's toch verschrikkelijk. Toen wist ik: dat gaat veranderen. En dat heb ik ook veranderd en dat is eigenlijk heel goed gedaan", besluit Frans Bauer.

Meer nieuws

Meer nieuws

.