Frans Bauer begaat blunder: "Baal van mezelf"
LHX
Frans Bauer begaat blunder: "Baal van mezelf"
Foto: Instagram @fransbauer

Begin dit jaar deelde Frans Bauer een opvallend voornemen met de wereld. Voordat hij 50 is, wil hij twintig kilo afvallen.

Frans Bauer probeert momenteel erg te letten op wat hij eet. Op Instagram deelt hij een foto van zijn ontbijt: een broodje met een hardgekookt ei. "We zijn de dag weer gezond begonnen", schrijft hij erbij.

Daarbij heeft hij wel iets over het hoofd gezien, waar zijn volgers hem maar al te graag op wijzen. "Ik zou dat witte brood toch echt vervangen voor iets voedzamers", klinkt het in de commentaren. "Geen witte bolletjes, is niet goed voor de lijn."

"Ik dacht: ik ben gezond bezig, ik plaats een leuke foto", reageert Frans in een video op de heisa. "Ik realiseerde me niet dat de gewoonte me weer terugsleurt in de ellende."

"Ik dacht dat ik het allemaal goed had gedaan", zegt hij, gespeeld gefrustreerd. "Een broodje ei, wat kan er foutgaan? Frans moest zo nodig weer een wit bolletje pakken!"

"Ik had het pas door toen ik alle reacties las. Echt waar, mensen, ik baal van mezelf. Ik drink de hele dag water, ik leef als een soort konijn. Het had gewoon een bruin bolletje moeten wezen, zonder boter. Wat is daar nou zo moeilijk aan, Frans?"

https://www.instagram.com/reel/Cr7wiBxg1gZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.