Fijn nieuws voor Vlaamse fans van de Meilandjes: 'Nieuw programma vanaf dan te zien'
COS
Fijn nieuws voor Vlaamse fans van de Meilandjes: 'Nieuw programma vanaf dan te zien'
Foto: VTM/William Rutten

De familie Meiland heeft 'Chateau Meiland' even aan de kant geschoven om een nieuw programma te maken. Wekelijks genieten zo'n miljoen Nederlanders nu van 'Chateau Bijstand'.

In Nederland kwam er vooraf en ook tijdens 'Chateau Bijstand' veel kritiek op het format en de familie. Toch doet het programma het met telkens meer dan 1 miljoen kijkers erg goed op SBS6.

Binnenkort doen de Meilandjes er nog een paar duizend kijkers bij, want ook in Vlaanderen zal het programma te zien zijn. In Vlaanderen krijgt het programma wel een andere naam: 'De Meilandjes zonder centen'. Het programma zal vanaf woensdag 11 mei om 20.40 uur te zien zijn bij VTM 2.

Martien, Erica, Maxime en haar twee dochtertjes ruilen hun miljoenenwoning in voor een bescheiden huurhuis en moeten een maand lang rondkomen met een leefloon. Ze mogen een toilettas en één koffer met kleding meenemen, that’s it.

Verwacht je aan hysterisch gegil van Martien Meiland wanneer hij beseft dat er voor “wijnen, wijnen, wijnen” simpelweg geen budget is. Met het programma vragen de realitysterren aandacht voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.