Ex-verloofde Gavin doet schokkende onthulling over Gordon: "Alleen om mij onder druk te zetten"
COS
Ex-verloofde Gavin doet schokkende onthulling over Gordon: "Alleen om mij onder druk te zetten"
Foto: Instagram @gordonheuckeroth

Gordon zag zijn relatie met ex-verloofde Gavin Rozario deze maand op de klippen lopen. Ze waren amper vier maanden samen, waarvan drie weken verloofd.

Het liep helemaal mis tussen Gordon en Gavin toen Gavins z'n telefoon kwijtraakte en hij die terugvond met meer dan 120 berichten en 26 gemiste oproepen. Enkele dagen later zocht Gordon Gavin op in Melbourne, maar de brokken waren niet meer te lijmen.

Op de dag dat het echt uitging hebben Gordon en Gavin nog gefactimed. "Ik heb aangegeven dat ik niet verder wilde. Echt niet. Gordon werd emotioneel en zei: 'Ik ga er nu een einde aan maken.' Toen hing hij de telefoon op", vertelt Gavin in Privé.

"In het verleden heb ik zoiets van dichtbij meegemaakt en dat is heel ingrijpend. Ik heb snel een stel vrienden van Gordon gebeld of ze bij hem thuis wilden gaan kijken. Omdat ik bang was dat dit serieus was, maar het bleek alleen bedoeld om mij onder druk te zetten."

Zit je zelf met donkere gedachten, weet dan dat je terecht kan op de Zelfmoordlijn via 1813 of online via zelfmoord1813.be.

Meer nieuws

Meer nieuws

.