Evi Hanssen haalt genadeloos uit naar Yvonne Coldeweijer
PMN

Yvonne Coldeweijer maakt zich niet erg geliefd in bij de bekende Nederlanders. Al trekt ze zich dat niet aan.

Yvonne Coldeweijer komt regelmatig aan met een nieuwtje over André Hazes. Ze raakt aan dat nieuws door middel van haar spionnen.

Evi Hanssen had er haar bedenkingen bij. Ze uitte die in de talkshow van Eva Jinek. “Ik vind dat eigenlijk getuigen van heel weinig fatsoen dat je dat als jong iemand doet”, citeert ‘Mediacourant’ Evi.

“Waarom niet? Omdat je denk ik niet kan inschatten dat je niet alleen een persoon raakt, namelijk ‘een bekend iemand met toch lekker veel geld en je kiest ervoor om in de media te staan’, maar dat je ook héél veel mensen daar rond raakt en dat getuigt vind ik niet echt van maturiteit. Wij hebben dat niet in Vlaanderen. Wij hebben ook geen paparazzi.”

“We hebben wel roddelboekjes. Die checken nog wel even of het echt waar is. Misschien dat die nog wel iets te snel naar eigen zin iets publiceren, maar gewoon iemand die voor de camera zit en alle roddels – want dat is het, het is gebakken lucht…”

“Wat ik een beetje griezelig vind is dat je zo iedereen een beetje het recht geeft om journalist te worden en spionnen te hebben. Dat we dan in een maatschappij komen waar iedereen maar gaat klikken en iedereen elkaar maar gaat beschuldigen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.