Ernstige zorgen om Gordon na alweer pijnlijke teleurstelling
COS
Ernstige zorgen om Gordon na alweer pijnlijke teleurstelling
Foto: Play4

Gordon moest onlangs slecht nieuws meedelen. Hij moest zijn restaurant Blushing sluiten, omdat hij geen mensen vindt om de zaak open te houden.

Na de aankondiging over de sluiting van zijn restaurant verdween Gordon plots van sociale media. Aan RTL Boulevard vertelde hij nooit meer interviews te willen geven. Zijn Instagrampagina is ondertussen weer actief, maar Gordon zelf hoorden we niet meer.

Privé-journalist Jan Uriot vreest dat er meer aan de hand is met Gordon. Hij denkt dat de entertainer in een depressie zit. "Hij is nog steeds alleen. Hoe kan dat nou eigenlijk? We hebben zoveel liefdes voorbij zien komen de afgelopen jaren. Volgens mij is hij depressief", citeert Mediacourant de journalist.

"Ik zeg dus even dat hij depressief is en dat slaat eigenlijk op het volgende, want hij wil geen interviews meer geven. Interviews en alles wat hij allemaal meemaakte, dat was eigenlijk de zuurstof van het vlammetje dat het allemaal branden liet natuurlijk. En opeens wil hij dat allemaal niet meer."

Meer nieuws

Meer nieuws

.