Erica Meiland wil misverstand over Martien rechtzetten: "Mensen denken dat vaak, maar dat is niet waar"
COS

Dat Martien Meiland op mannen valt, is algemeen geweten. Hij is wel nog steeds - of beter: terug - getrouwd met Erica Meiland, de moeder van zijn dochters.

Erica Meiland dacht een gelukkig huwelijk te leiden met Martien Meiland. Maar zo'n achttien jaar geleden vertelde Martien haar dat hij eigenlijk op mannen valt. Ze gingen uit elkaar, maar enkele jaren geleden trouwden ze voor de derde keer, zonder een seksuele relatie te hebben weliswaar.

Hoewel Martien op mannen valt, is er van vreemdgaan nooit sprake geweest. "Dat zou ik niet accepteren", benadrukt Erica in Weekend. "Een collega heeft weleens tegen mij gezegd dat ik jarenlang belazerd ben door Martien, maar dat is niet waar. Dat denken mensen vaak."

Als Martien was vreemdgegaan, dan was er van eender welke soort relatie helemaal geen sprake geweest. Dan was er volgens Erica zelfs geen contact meer geweest. Martien zoende ooit wel met een man op vakantie, maar dat biechtte hij eerlijk op.

"Een aantal dagen nadat hij thuiskwam is dat uitgesproken en ik zag hoe hij daaronder leed. Dat is niet gewoon even leuk met iemand anders seksen en weer naar huis. Nee, echt vreemdgaan en dan samenblijven, dat gaat er bij mij niet in", besluit Erica.

Meer nieuws

Meer nieuws

.