Erica Meiland krijgt slecht nieuws van gemeente: "Dan heb ik weer een probleem"
COS
Erica Meiland krijgt slecht nieuws van gemeente: "Dan heb ik weer een probleem"
Foto: Play5

Erica Meiland en Martien Meiland hebben recent weer een grote aankoop gedaan. Ze kochten een pension dat ze momenteel aan het verbouwen zijn.

In december 2021 kochten Erica Meiland en Martien Meiland een woning in Noordwijk, nadat ze amper enkele maanden in Hengelo hadden gewoond. Hoewel ze officieel samenwonen, is dat eigenlijk niet helemaal het geval. Erica verblijft namelijk in het huisje in de tuin.

Dat heeft een eigen keuken en badkamer. "Maar officieel mag ik van de gemeente niet in het tuinhuis slapen, dus slaap ik in het hoofdhuis bij Martien", vertelt Erica in Privé. "Dat moet van de gemeente. Overdag woon ik wel in het tuinhuis."

In Hengelo maakte Erica dezelfde situatie mee. Ook daar mocht ze niet in het tuinhuis slapen. "Als de gemeente ineens op de stoep staat en ik zou hier toch in het tuinhuis slapen, dan heb ik weer een probleem en daar heb ik even geen zin in."

"Martien en ik hebben natuurlijk een heel rare situatie met z'n tweeën. We zijn samen eigenaar van beide huisjes en de grond, maar ik moet in het hoofdhuis slapen. Dat is prima hoor, want ik heb er een heerlijke slaapkamer en we hebben allebei een eigen badkamer, maar zo is de wet."

Meer nieuws

Meer nieuws

.