Erica Meiland heeft duidelijke boodschap voor Monique Westenberg over André Hazes
COS
Erica Meiland heeft duidelijke boodschap voor Monique Westenberg over André Hazes
Foto: Instagram @ericameiland

In Nederland volgde het afgelopen jaar het ene schandaal het andere op. Zo was er natuurlijk het grensoverschrijdend gedrag bij 'The Voice'.

De naam die veelvuldig viel in het 'The Voice of Holland'-schandaal was die van Jeroen Rietbergen. Hij was de voormalige bandleider van het programma en had al jaren een relatie met Linda de Mol.

Linda zette Jeroen aan de deur nadat het schandaal aan het licht kwam. Intussen is Jeroen in 'therapie' gegaan. Of Linda haar ex moet terugnemen? Erica Meiland heeft er een duidelijke mening over.

"Dat moet ze nooit doen", zegt Erica in Weekend. "Ik snap die vrouwen niet. Ik roep heel vaak hardop: waarom zijn vrouwen zo dom? Echt waar. Het lijkt mij dat ze wel een beetje wist hoe hij was en zij heeft zo'n man toch helemaal niet nodig? Ze is een fantastische vrouw."

"Maar dat is met zoveel van die mannen", vindt Erica. "Zo'n André Hazes... Ga weg joh, Monique, ga gewoon weg. Niet weer terugnemen. Alleen al uit zelfrespect", adviseert de 'Chateau Meiland'-ster Monique Westenberg.

Meer nieuws

Meer nieuws

.