Er valt iets op bij Marco Borsato en Leontine: "Voor het eerst"
LHX

Sinds hij beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag, heeft Marco Borsato zich helemaal afgesloten van de buitenwereld. Onlangs kwam daar voor een keer verandering in.

In het eetcafé Pluim in Alkmaar vierde Mary Borsato eerder deze maand haar 77ste verjaardag. Ook haar zoon Marco Borsato was van de partij.

Opvallend: hij kwam alleen, zonder Leontine. "Voor het éérst!", klinkt het in het Nederlandse blad Story. Voor velen is dat misschien geen verrassing, omdat zij sinds de beschuldigingen duidelijk afstand van hem heeft genomen. Ze heeft immers haar eigen achternaam, Ruiters, weer aangenomen en stopte een tijdje geleden met het dragen van hun trouwring.

Volgens het Story is het toch het vermelden waard. Toen Marco en Leontine twee jaar geleden in een scheiding zaten, was ze namelijk wél aanwezig op Mary's verjaardagsfeest. Haar ex-schoonmoeder had haar immers gezegd dat ze haar altijd als haar schoondochter zou blijven zien. Het lijkt er met andere woorden op dat ze dit keer helemaal klaar is met de zanger.

Meer nieuws

Meer nieuws

.