Er is verrassend nieuws over rechtszaak tegen André Hazes en Monique Westenberg: "Dit heeft de rechter beslist"
COS
Er is verrassend nieuws over rechtszaak tegen André Hazes en Monique Westenberg: "Dit heeft de rechter beslist"
Foto: Instagram @moniquenoell

André Hazes en Monique Westenberg hebben zich flink in de nesten gewerkt. Vorig jaar namen ze hun zoontje buiten de schoolvakantie om mee op vakantie. Dat krijgt nu een staartje.

Vorig jaar besloten André Hazes en Monique Westenberg in mei, buiten de schoolvakantie om, op vakantie te gaan naar de Verenigde Staten. Ze namen hun zoontje Dré mee. Daar kregen ze heel wat kritiek over te slikken. Monique benadrukt dat ze dat hadden aangevraagd bij de school.

Een tijdje geleden verklaarde André dat er een mondeling akkoord was met de school, maar dat zijn verzoek vlak voor de reis toch werd afgekeurd. André en Monique besloten de reis niet te annuleren en vertrokken. Er loopt nu een leerplichtzaak tegen het koppel. Daarover is nu nieuws.

"In de leerplichtzaak van André Hazes jr. hebben partijen zich uitgelaten over het wel of niet openbaar behandelen van de zaak, de zaak draait tenslotte om een minderjarige", laat een woordvoerder van de Rechtbank Rotterdam weten aan Shownieuws.

"De rechter heeft in het belang van de minderjarige beslist dat de zaak niet in het openbaar - dus achter gesloten deuren - wordt behandeld. Over zittingen die achter gesloten deuren plaatsvinden doet de rechtbank verder geen mededelingen. Ook niet over de datum of het tijdstip van de zitting", aldus de woordvoerder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.