Ellemieke Vermolen verrast met nieuw project: "Over verlies zoontje en scheiding Sergio Herman"
COS
Ellemieke Vermolen verrast met nieuw project: "Over verlies zoontje en scheiding Sergio Herman"
Foto: Instagram @ellemieke_vermolen

Ellemieke Vermolen en Sergio Herman maakten aan het begin van 2021 hun breuk bekend. Het ex-koppel was dertien jaar samen.

Ellemieke Vermolen heeft enkele uitdagende jaren achter de rug. Zo verloren Ellemieke en Sergio Herman in 2018 zoontje Josha vlak voor zijn geboorte. Ellemieke heeft nu besloten om alles van zich af te schrijven. De 45-jarige blondine brengt binnenkort een boek uit.

"Eindelijk mogen we het bekend maken! Lieve Ellemieke gaat een heel bijzonder en openhartig boek schrijven over hoe je weer terugkomt in je kracht na verlies", klinkt het op Instagram bij Ellemieke en True Colors Publisher.

"Ze vertelt het verhaal over haar zoontje dat ze verloren is vlak voor de geboorte en haar scheiding. In dit boek wil ze handvatten geven om weer terug te komen in je kracht", laat de uitgever weten.

"We vinden het zo ontzettend bijzonder dat Ellemieke ons vertrouwt om dit persoonlijke boek met ons uit te geven. Lieve Ellemieke, we kijken ontzettend uit naar deze samenwerking en we kunnen niet wachten om iedereen jouw boek te laten zien."

https://www.instagram.com/p/Cg2Ur5wDtFa/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.