Ellemieke Vermolen erg ontroerd door woorden van zonen na scheiding met Sergio Herman
COS
Ellemieke Vermolen erg ontroerd door woorden van zonen na scheiding met Sergio Herman
Foto: Instagram @ellemieke_vermolen

Ellemieke Vermolen en Sergio Herman zetten begin 2021 na twaalf jaar een punt achter hun huwelijk. Ze kregen drie zonen samen: Noah, Zenna en Josha (+).

Ellemieke Vermolen groeide zelf op met gescheiden ouders. Alleen heeft zij dat helemaal anders ervaren dan haar eigen kinderen nu. Zo vind ze dat de kinderen voor gaan bij een scheiding en dat was bij haar niet het geval.

"Ik werd naar mijn gevoel nooit op één gezet. Mijn ouders waren aan het vechten met hun eigen egoïstische gedachtes. Dat heb ik wel heel erg gemist als kind", vertelt Ellemieke in de podcast 'The Trueman Show' met Jorn Luka.

"Ik wist gewoon dat ik het anders ging doen. Ik heb natuurlijk een slecht voorbeeld gehad, dus ik wist dat ik het anders ging aanpakken en ik vind dat we het nu fantastisch doen. Ik denk niet dat de kinderen er heel veel last van hebben."

"Ik praat heel vaak met ze over de situatie en dan zeggen ze gewoon: 'Mama, ik vind het gewoon heel fijn dat papa naar binnen kan komen voor een kopje koffie en dat we de verjaardagen met z'n allen kunnen vieren en dat we een keer uit eten gaan.'"

"Ik vind het alleen maar mooi en zo moet het ook zijn. Je hebt elkaar uitgekozen om vader en moeder te worden van kinderen. Ik denk dat je dat altijd in elkaar moet blijven zien en daardoor kan je dat contact behouden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.