Een opvallende afwezige op de première van André Hazes' docureeks: "Mag niet komen"
LHX
Een opvallende afwezige op de première van André Hazes' docureeks: "Mag niet komen"
Foto: Instagram @rachelhazes

Sinds woensdagavond kan je op Videoland naar de nieuwe docureeks over André Hazes kijken. Op de première waren er heel wat bekende gasten aanwezig.

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer kon via een van haar spionnen de gastenlijst van de première te pakken krijgen. Enkele bekende Nederlanders die uitgenodigd waren, zijn Monica Geuze, Samantha Steenwijk, Frans Duijts en Patty Brard.

Bijzondere namen die níet op de lijst staan, zijn Wesley Sneijder, Roxeanne Hazes en alle ex-vriendnnen van André Hazes. De opvallendste daarvan is ongetwijfeld Monique Westenberg. Zij en André hebben zich namelijk weer met elkaar verzoend en ze liet de afgelopen tijd meerdere keren blijken dat ze hem volledig steunt.

Ook Yvonne is verrast dat Monique niet op de lijst staat. Toch denkt ze dat ze misschien alsnog welkom is, aangezien Andrés neef en beste vriend Djarno óók niet op de lijst staat.

Dat blijkt uiteindelijk niet zo te zijn. "Van een spion op de rode loper hoor ik dat Monique níet is uitgenodigd", laat ze weten op Instagram. "Monique mag niet komen vanavond."

Meer nieuws

Meer nieuws

.