Echtgenote Rob de Nijs geeft een update na recente ziekenhuisopname van de zanger
COS

Rob de Nijs werd onlangs ziek aangetroffen door zijn echtgenote Henriëtte. Rob werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Daar bleek dat hij het coronavirus had opgelopen.

Henriëtte heeft erg bange momenten achter de rug. Alles werd er de afgelopen maanden aan gedaan om Rob de Nijs te sparen van het coronavirus, zodat hij op 10 april afscheid zou kunnen nemen van zijn fans. Toch liep het onlangs mis.

De echtgenote van Rob kan met enige voorzichtigheid wel vertellen dat hij de dagen na zijn opname snel opknapte. "Dat was ook de reden waarom Rob in het ziekenhuis heeft besloten om zijn afscheidsconcert op een later tijdstip door te laten gaan", zegt Henriëtte in Privé.

Zelf hield Henriëtte er wel rekening mee dat het laatste optreden misschien niet zou doorgaan. "Omdat corona een flinke aanslag op zijn conditie heeft gedaan, heeft Rob nu wel tijd nodig om weer op krachten te komen", merkt ze op. Maar: "Hij is erg gemotiveerd."

Rob was erg geraakt door het feit dat de veertienduizend kaarten voor zijn afscheidsconcert in de Ziggo Dome binnen een paar uur uitverkocht waren. "Hij wil zijn fans, aan wie hij al zijn successen te danken heeft, niet in de kou laten staan." Er zal snel een nieuwe datum bekendgemaakt worden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.