Echtgenote Henriëtte na ziekenhuisopname Rob de Nijs: "Hij baalt er als een stekker van"
COS
Echtgenote Henriëtte na ziekenhuisopname Rob de Nijs: "Hij baalt er als een stekker van"
Foto: Photonews

Het was even schrikken toen we onlangs moesten vernemen dat Rob de Nijs in het ziekenhuis was opgenomen. De zanger bleek besmet te zijn met het coronavirus.

Het was Henriëtte, de echtgenote van Rob de Nijs, die haar man aantrof en de ambulance belde. Het waren bange momenten voor haar, want het zag er niet goed uit. In het ziekenhuis sterkte Rob echter vrij snel weer aan.

Bij 'Koffietijd' geeft Henriëtte een update over haar echtgenoot. "Hij was goed ziek. Hij heeft ruim een week in het ziekenhuis gelegen en is nu aan het revalideren in een revalidatiecentrum", vertelt ze.

Door zijn revalidatie moest Robs afscheidsconcert uitgesteld worden. Dat zou op zondag 10 april plaatsgevonden hebben in de Ziggo Dome. "Daar baalt hij als een stekker van. Maar het kon gewoon niet anders. Dus de keuze was wel snel gemaakt."

De manager van Rob heeft wel goede hoop dat het afscheidsconcert snel zal kunnen plaatsvinden. "In ieder geval voor de zomervakantie", klinkt het bij RTL Boulevard. Het enige struikelblok zal de beschikbaarheid van de Ziggo Dome zijn. "Dat maakt het nog best lastig om een datum te prikken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.