Donny Roelvink deelt confronterende beelden van zichzelf na ernstig ongeval
COS
Donny Roelvink deelt confronterende beelden van zichzelf na ernstig ongeval
Foto: Instagram @donnyroelvink

Donny Roelvink kennen we uit het realityprogramma 'De Roelvinkjes'. De jongste zoon van zanger Dries Roelvink heeft vandaag een schokkende video gedeeld.

Donny Roelvink krijgen we op sociale media vooral in de sportschool te zien. Dinsdag zien we Donny plots op een heel andere manier. In een confronterend filmpje zien we Donny in het ziekenhuis met een gehavend gezicht. 

Donny vertelt dat hij maandag een ongeluk heeft gehad tijdens het maken van een video, waarbij hij onder een auto terechtgekomen is. Volgens Donny is het heel snel gegaan. "Ik weet alleen nog dat ik een klap voelde. Een paar minuten later werd ik wakker in een ambulance."

"Wonder boven wonder ben ik niet in levensgevaar geweest. Het ziet er natuurlijk heel heftig uit, maar op een paar gebroken ribben en een kleine klaplong na, is het gelukkig niet erger geweest. Ik ben wel onwijs geschrokken", geeft Donny toe.

Het tv-gezicht beseft dat het fataal had kunnen zijn en wou de video dan ook graag als waarschuwing delen voor zijn volgers. "Het gevaar zit in een klein hoekje. Dit heeft me mentaal heel erg geraakt", zegt hij. "Ik ben blij dat ik er nog ben. Ik ga er alles aan doen om zo snel mogelijk weer de oude te worden."

https://www.instagram.com/tv/Cexin80jOOm/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.