Dit zal familie Meiland doen schrikken: 'Na darmkanker krijgt huishoudster Nadège opnieuw vreselijk nieuws'
COS
Dit zal familie Meiland doen schrikken: 'Na darmkanker krijgt huishoudster Nadège opnieuw vreselijk nieuws'
Foto: Play5

Tussen de familie Meiland en hun voormalige 'Chateau Meiland'-huishoudster Nadège ging het een tijdje niet goed. Hun onenigheden uit het verleden zijn ze allemaal vergeten nu het niet goed gaat met Nadège.

In maart ontdekten artsen dat Nadège Coffinet darmkanker heeft. Daarvoor onderging ze de afgelopen weken chemobehandelingen en bestralingen. Nu heeft Nadège opnieuw verschrikkelijk nieuws gekregen.

Bij onderzoeken in het ziekenhuis hebben artsen nu ook een tumor in de keel gevonden. Het blijkt kwaadaardig te zijn. "E werd mij verteld dat het keelkanker is", zegt Nadège in Weekend.

Afgelopen donderdag werd Nadège geopereerd aan de tumor. Voor de operatie vertelde ze aan Weekend na deze nieuwe tegenslag niet aan de dood te denken. "Ik zal genezen!", klinkt het resoluut.

De medische problemen zijn niet de enige zorgen voor Nadège. Omdat ze niet kan werken, heeft ze ook financiële problemen. Ze ontvangt enkel een sociale zekerheid van 13 euro per dag. Met amper 400 euro per maand moet ze rondkomen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.