Dit moet je horen! Jaap Reesema grijpt iedereen naar de keel: "Hij raakt elke vezel in je lijf"
COS

Jaap Reesema zien we in Vlaanderen in 'Regi Academy' op VTM 2. In Nederland is de zanger momenteel op NPO1 te zien in 'Beste Zangers'.

Deze week was het de muziek van Nielson waarmee de andere artiesten aan de slag gingen. Jaap Reesema koos voor het nummer 'Grijs'. Het nummer gaat over de dood van Nielsons neef en beste vriend Nathan.

Jaap zorgde tijdens de opnames voor veel emotie bij zijn collega's en ook de kijkers grijpt hij naar de keel met zijn uitvoering van het nummer. "Wow, kippenvel man. Dit is zo goed gedaan", klinkt het onder de video op YouTube.

"Kippenvel en heel veel tranen", laat nog iemand weten. "Blijft me keer op keer verbazen hoeveel emotie Jaap in een lied kan steken", vindt nog een kijker. "Nielson laten schrijven, Jaap laten zingen. Wat een dijk van een uitvoering. Kwam echt binnen."

"Jaap weer op zijn best! Ongekend wat deze man teweeg kan brengen met zijn stem. Hij raakt elke vezel in je lijf. En zijn typische rauwe randje brengt je kippenvel tot op het bot! Ik zeg Jaap voor Nederland naar het Songfestival. Dat podium verdient hij!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.