'Dit is het bewijs dat niet Roxeanne Hazes, maar Rachel Hazes liegt'
COS
'Dit is het bewijs dat niet Roxeanne Hazes, maar Rachel Hazes liegt'
Foto: Instagram @roxeannehazes

Het is weer hommeles bij de familie Hazes. Na uitspraken van Roxeanne Hazes over haar moeder Rachel Hazes lijkt een verzoening onwaarschijnlijker dan ooit.

Rachel Hazes was niet te spreken over de uitspraken van haar dochter in 'Beste Zangers' en sprak op sociale media over de "rijke fantasie van een kind". Ook familievriend Joop Kruis haalde in Story uit naar Roxeanne: "Roxeanne loog altijd... en doet dat nog steeds", kopte het weekblad.

Roxeanne Hazes heeft nu een klacht neergelegd bij de Raad voor de Journalistiek en eist een rectificatie van het blad. Volgens Yvonne Colderwijer haalt de zangeres in de brief harde bewijsstukken aan. Zo verwijst ze naar beelden uit de documentaire 'Namens André' uit 2005.

Daarin is een telefoongesprek tussen moeder en dochter te horen en vertelt Roxeanne heimwee te hebben naar haar moeder. "Rox was hier 12. Dit bewijs lijkt me vrij helder", zegt Yvonne. "Maar hoe lelijk dat Rachel haar eigen dochter zo zwart maakt. Het is letterlijk aan bod gekomen in de docu."

Meer nieuws

Meer nieuws

.