Derde kindje voor Maxime Meiland en Leroy? 'Chateau Meiland'-sterren nemen besluit
COS
Derde kindje voor Maxime Meiland en Leroy? 'Chateau Meiland'-sterren nemen besluit
Foto: Instagram @leroym_

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer zijn nu bijna drie maanden getrouwd. In september 2021 kregen ze een dochtertje: Vivé. Leroy was al pluspapa van Maximes dochtertje Claire.

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer lijken grote plannen te hebben. Volgens verschillende bronnen zouden ze een gigantische villa van maar liefst 2,3 miljoen euro willen kopen. Een groter huis... betekent dat misschien dat er opnieuw aan gezinsuitbreiding wordt gedacht?

Leroy dacht altijd dat hij twee kinderen wilde. "Maar het mogen er drie worden. Maar voor nu... Vivé is net één, nog even wachten", zegt hij in Weekend. Ook Maxime denkt er zo over. "Toen ik nog zwanger was, dacht ik: daarna snel nog eentje. Maar je vergeet heel snel hoe druk die babytijd is."

Ze vinden het dus allebei wel even goed zo. "Maar we sluiten het dus niet uit, een derde kindje. Ik ben gelukkig nog jong, nog maar 26. Lee is 31, maar bij een man is het geen ding en bij een vrouw natuurlijk wel. We kijken het aan, we zien het wel", besluit Maxime Meiland.

Meer nieuws

Meer nieuws

.