'De wegen van André Hazes en Monique Westenberg scheiden opnieuw'
COS
'De wegen van André Hazes en Monique Westenberg scheiden opnieuw'
Foto: Instagram @andrehazes

Monique Westenberg en André Hazes hebben de afgelopen maand veel tijd samen doorgebracht. Ze waren op gezinsvakantie op het Thaise eiland Koh Samui.

Na zo'n twee weken op Koh Samui zijn Monique Westenberg en André Hazes weer geland op Nederlandse bodem. Maandag kwam het ex-koppel aan op Schiphol. Story kon enkele kiekjes schieten.

Opvallend is dat ze André en Monique allebei in twee aparte auto's naar huis worden gebracht. André vermoedelijk naar Mijdrecht, waar hij bij moeder Rachel Hazes verblijft. Monique naar de gezinsvilla in Berkel en Rodenrijs, waar Monique en Dré opgewacht werden door hun trouwe viervoeters.

"Hier scheiden wegen André Hazes en Monique na gezinsvakantie OPNIEUW!’, kopt de Story. ‘Géén cameraploeg. Géen aanzoek. Wél: koel afscheid", kopt Story. De koele sfeer bewijst volgens het blad dat er van een romantische verzoening geen sprake is.

"Het is de realiteit van hun relatie: alles om hun kind gelukkig te maken, maar ronkende verhalen over een meegereisde cameraploeg en zelfs een tweede aanzoek zijn toch écht fantasie...", citeert Mediacourant het weekblad.

https://twitter.com/GdenAantrekker/status/1552163918054924290

Meer nieuws

Meer nieuws

.