De maat is vol voor Rachel Hazes: Ze daagt Yvonne Coldeweijer voor de rechtbank
COS
De maat is vol voor Rachel Hazes: Ze daagt Yvonne Coldeweijer voor de rechtbank
Foto: Instagram @rachelhazes

Yvonne Coldeweijer besloot deze week om haar video over Rachel Hazes opnieuw online te zetten. Ze maakte duidelijk dat ze zich niet zou laten intimideren door Rachel.

Yvonne Coldeweijer beweerde in haar video's dat André Hazes het contact met zijn moeder Rachel Hazes opnieuw verbroken had na de spraakmakende briefgate. Rachel liet via haar advocaat Yvonne de video's verwijderen. Dat deed ze ook. Tot nu.

Nadat Rachel de kerstdagen niet in het gezelschap van haar zoon doorbracht, heeft Yvonne naar eigen zeggen voldoende bewijs om te besluiten dat haar aanname over het verzuurde contact klopte. De video's zijn dan ook weer gewoon te bekijken. Rachel heeft nu actie ondernomen.

"Op 9 januari sta ik tegenover Rachel Hazes in de rechtbank", laat Yvonne weten. "Hoewel Rachel vorige maand nog dreigde met een schadevergoeding, omdat ik haar reputatieschade heb gebracht, is de officiële eis nu alleen dat ik mijn video weer offline haal en een rectificatie plaats."

Yvonne somt vervolgens de zes punten op die ze moet onderbouwen in de rechtbank. "Als je geen ruzie had met André kon je hem ook even vragen of hij iets wilde posten of verklaren, toch? Iets sneller dan een hele rechtszaak aanspannen. Maar zelfs dat heeft hij niet meer voor je over", aldus Yvonne.

Meer nieuws

Meer nieuws

.