Danny de Munk bekent overspel, maar ontkent verkrachting: "Nooit iemand gedwongen"
COS
Danny de Munk bekent overspel, maar ontkent verkrachting: "Nooit iemand gedwongen"
Foto: Instagram @dannydemunk

Twee maanden geleden werd Danny de Munk beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Bij RTL Boulevard heeft hij nu exclusief zijn verhaal gedaan.

Danny de Munk heeft bekend dat hij vijftien jaar geleden overspel heeft gepleegd met een collega. Met de vrouw die onlangs aangifte tegen hem deed heeft hij naar eigen zeggen echter nooit seks gehad.

"Diegene die de aangifte heeft gedaan, weet samen met mij wat er is gebeurd en wat zij heeft gedaan vijftien jaar geleden. Met deze vrouw heb ik geen seks gehad", zegt Danny bij RTL Boulevard.

In 2007 zouden ze berichten naar elkaar hebben gestuurd en een "innige vrijpartij" met "zoenen" en "voelen" gehad hebben in een toilet voor een voorstelling. Een afspraakje in Danny's vakantiehuisje liep echter anders af.

Recording

Ze schrokken allebei van een elektronisch geluid. Danny ziet dat er 'recording' op haar scherm staat. "Het voelt bijna als een sociale gijzeling, bijna afpersing. Als ik de daad heb verricht, dan staat het op tape", bedenkt de zanger zich. "Ik heb met deze dame geen seks gehad."

"Ik heb nooit iemand gedwongen, ik heb nooit iemand verkracht. Als ik overspel heb gepleegd, dan is dat met wederzijdse instemming", benadrukt Danny. Hij heeft intussen ook een tegenaangifte gedaan tegen wat hij een "valse aangifte" noemt. "Ik hoop dat het recht zal zegevieren", aldus Danny de Munk.

Meer nieuws

Meer nieuws

.