Daisy Piras heeft verrassende boodschap voor Luca Borsato na pijnlijke breuk
COS

Luca Borsato, de oudste zoon van Marco Borsato en Leontine Ruiters, had één jaar lang een relatie met Daisy Piras. Afgelopen zomer kwam er een einde aan de relatie door Luca's gedrag.

Luca Borsato bleek tijdens zijn relatie met Daisy Piras contact te hebben met een heleboel andere vrouwen. De berichten waren van die aard dat Daisy niet langer samen kon blijven met Marco Borsato's zoon. Dat Luca niet fysiek vreemdgegaan is, wil Daisy wel geloven.

"Volgens mij heeft hij nog steeds heel veel spijt", zegt Daisy in de Rumag-podcast 'Allures'. Daisy wil vooral dat Luca zijn probleem probeert te verhelpen. "Want uiteindelijk is het gewoon een issue die hij heeft. Ik denk een aandachtsprobleem. Als je daaraan werkt, wie weet kan het dan goedkomen."

Daisy benadrukt wel dat er veel vertrouwen hersteld moet worden. "Maar goed, mijn deur blijft er wel voor openstaan, mocht er ooit verandering in komen. Maar zo snel niet natuurlijk, want ik ben niet gek. Het duurt wel even voor iemand z'n patroon verandert."

Daisy staat dus wel open voor een verzoening. "Ooit. Stel, hij wordt echt een ander persoon. Maar je blijft natuurlijk wel op je hoede. Maar ik ga niet zeggen dat het nooit meer gaat goedkomen, want je wil ergens wel blijven vasthouden aan je fijne herinneringen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.