'Chateau Meiland' sluit af met groots huwelijksfeest: Kijkers zitten allemaal met dezelfde kritische vraag
COS

Fans van de Meilandjes moesten maandagavond afscheid nemen van hun favoriete familie. De laatste aflevering van 'Chateau Meiland' werd uitgezonden.

'Chateau Meiland' werkte er al het hele zevende seizoen naartoe, maar maandagavond was het eindelijk zover. De kijkers kregen eindelijk het huwelijk van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer te zien.

"Het was een mooie uitzending. Wat zag het bruidspaar er prachtig uit. Heel veel geluk en liefde samen", klinkt het op Facebook. "Was een mooie aflevering, met een lach en een traan", reageert nog een kijker. "Was zo leuk en wat zag Maxime er schitterend uit", klinkt het nog.

"Mooi stel! En die jurk! Prachtig! Zo zonde dat ze daarna nog 2 andere jurken aandeed", merkt iemand op. "Vond het prachtig, maar waarom drie jurken", vraagt nog iemand zich af. "Waarom drie jurken? Erg overdreven", vindt nog een kijker.

"Vind ik ook. Zij drie keer en hij twee keer omkleden. Een beetje overdreven", lezen we nog. "Drie jurken is érg overdreven. Zo verpest zijn ze geworden. Blij dat het afgelopen is met die sterallures." En: "Drie jurken... Ze zijn ook zo gewoon gebleven."

Meer nieuws

Meer nieuws

.