Bridget Maaslaand haalt vlijmscherp uit naar Leontine Ruiters: "Heb ik heel Nederland niet voor nodig"
COS

Leontine Ruiters is opnieuw vrijgezel. Na enkele maanden kwam er een einde aan haar relatie met multimiljonair John Huiberts.

De korte relatie van Leontine Ruiters en John Huiberts had onder de radar kunnen blijven. Nadat Yvonne Coldeweijer de relatie aan het licht bracht, bevestigden Leontine en John het nieuws echter bijzonder snel.

Het koppel maakte zelf duidelijk dat ze elkaar voorzichtig aan het leren kennen waren, maar een week later werden ze door paparazzi op de gevoelige plaat vastgelegd op Ibiza.

Bridget Maasland gaf destijds bij RTL Boulevard aan dat Leontine best snel met haar nieuwe vlam naar buiten kwam. "Waarom zou je dat doen? Waarom zou je de paparazzi bellen als je het nog niet weet?", klonk het.

Nu de relatie afgesprongen is, laat Bridget zich er opnieuw over uit in Weekend. "Ik ben nooit diegene geweest die als eerste iets naar buiten heeft gebracht, ik zou dat zelf nooit als eerste doen", zegt ze.

"Waarom niet? Nou ja, omdat ik graag eerst zelf uit wil zoeken wat er tussen mij en die andere persoon speelt. Daar heb ik niet heel Nederland voor nodig", klinkt het scherp.

Meer nieuws

Meer nieuws

.