André van Duin maakt zich erg sombere bedenking over zijn afscheid
COS
André van Duin maakt zich erg sombere bedenking over zijn afscheid
Foto: Photonews

André van Duin mag in februari al 76 kaarsjes uitblazen. Aan gas terugnemen denkt hij nog niet. Hij vindt zijn werk nog veel te plezierig.

André van Duin zegt in het SBS6-programma 'De 10 Vragen' dat hij het fijn vindt om nog steeds in de belangstelling te staan. "Op mijn leeftijd ben je meestal aan het afbouwen, dat zou heel normaal zijn. Maar dat gebeurt helemaal niet. Ik ben nog steeds aan het opbouwen eigenlijk."

André vindt het belangrijk dat hij nog meetelt. "Als je 's ochtends opstaat en het gevoel hebt: ik kan net zo goed blijven liggen, niemand mist me. Dat zou ik geen prettig gevoel vinden. Ik vind het wel prettig om erbij te horen."

Wanneer André ooit komt te gaan zal hij volgens presentator Rob Kemps een groot afscheid krijgen. Zelf denkt André daar opvallend genoeg heel anders over. "Nee, dat denkt ik niet", citeert RTL Boulevard hem.

"Er komt ongetwijfeld een nieuwsbericht, dat ligt geloof ik al klaar. Maar verder... ik denk dat mensen denken: 'O, wat jammer nou', maar de volgende dag...", zegt André alsof mensen hem snel zouden vergeten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.