"André Hazes is vreemdgegaan": Yvonne Coldeweijer doet affaire helemaal uit de doeken
COS
"André Hazes is vreemdgegaan": Yvonne Coldeweijer doet affaire helemaal uit de doeken
Foto: Instagram @andrehazes

André Hazes zou volgens de laatste spionnenberichten van Yvonne Coldeweijer weer met Monique Westenberg samen zijn. Er zouden zelfs weer trouwplannen zijn.

In een nieuwe video op haar YouTube-kanaal doet Yvonne Coldeweijer een verrassend verhaal over André Hazes uit de doeken. Zo weten we sinds kort over een Spaanse dame met wie André contact zou hebben. Zij heeft haar verhaal aan de roddelkoningin gedaan.

Zo blijken ze elkaar in juli van 2019 in Marbella ontmoet te hebben. "Ze kregen meteen een soort van relatie. Hij was toen nog met Monique dus hij heeft gecheat. Hij is in 2019 vreemdgegaan", zegt Yvonne. "In juli en augustus waren ze maximaal aan het afspreken met elkaar.

Dat gebeurde ook in Marbella. "Op een gegeven moment is hij zelfs met Monique naar Spanje gegaan en zat hij te appen met de Spaanse barchick. Het ging toen helemaal niet goed tussen hem en Monique", legt Yvonne uit.

"Hij zei ook tegen haar: 'De moeder van m'n kind is zo vreselijk. Ze heeft alleen maar controle over mij. De hele dag voel ik me opgesloten. Ik kan geen kant op. Als ik haar niet te vriend houd, mag ik m'n kind niet meer zien.' Dat heeft hij echt gezegd tegen haar. Nou geloof ik een hoop dingen, maar dit niet."

Meer nieuws

Meer nieuws

.