André Hazes pijnlijk op z'n plaats gezet door eigen vader: "Valse, nagemaakte kutzooi"
COS

André Hazes maakt binnenkort zijn muzikale comeback. Met zijn documentaire zette hij in het najaar zijn eerste stappen terug in de spotlights.

In oktober 2022 bracht André Hazes zijn zesdelige docureeks uit op Videoland. Nu blijkt er een vervolg in de maak. Dat zagen we de afgelopen tijd op Instagram. Documentairemaaskter Cheeru Mampaey deelde recente beelden van André in de muziekstudio.

"André heeft laten weten dat er een deel twee aankomt van zijn Videoland 'documentaire'", schrijft Yvonne Coldeweijer op Instagram Stories. "Wat zou de echte André Hazes daarvan hebben gevonden", vervolgt ze. We zien een interview met André senior.

Daaruit blijkt dat André niet achter de keuze van zijn zoon zou staan om zich bezig te houden met documentaires en realitysoaps. "Als ze één miljoen euro zouden bieden voor een reallifesoap?", wordt André voorgesteld.

"Dan krijgen ze van mij die 1 miljoen terug. Ik doe dat echt niet. Ik zweer het. Ik kan er niet tegen. Ik vind het valse, nagemaakt kutzooi. Honderd procent", klinkt het scherp. "Eerlijkheid draag ik hoog in het vaandel."

Meer nieuws

Meer nieuws

.