André Hazes over relatie met Monique Westenberg: "Bang om daarmee te gaan kloten"
COS
André Hazes over relatie met Monique Westenberg: "Bang om daarmee te gaan kloten"
Foto: Instagram @moniquenoell

André Hazes brengt dit jaar nieuwe muziek uit en staat op verschillende podia in Nederland en België. Tijdens zijn comeback wordt hij volledig gesteund door Monique Westenberg, met wie hij weer samen is.

André Hazes was donderdag te gast in het Radio2-programma 'Goeiemorgen Morgen'. Hij had het er over Monique Westenberg. "Ik vind haar ongelooflijk sterk. Dat zij, na alles wat ze heeft meegemaakt, het feit dat wij samen ouder zijn van hetzelfde kindje altijd boven de shit heeft gezet."

"En dat, na wat ik ook allemaal heb gedaan, zij mij gewoon wel altijd op een bepaalde manier gesteund heeft. Daar krijgt ze van mij nog elke dag credits voor. Nu is mijn leven stabieler dan ooit. En ook met haar", vertelt André.

"Wij zijn samen. Alleen wel op onze manier", benadrukt André. "Ik woon in mijn eigen huis. Zij woont met Dré in een ander huis. Ik ben daar twee dagen in de week, maar ik kan wel m'n zoon naar school brengen. Ik slaap daar af en toe."

Dat is de manier waarop het voor het koppel werkt. Al is het ooit wel het doel om weer in hetzelfde huis te wonen. "Maar voor nu werkt dit heel goed. En ik ben gewoon bang om daarmee te gaan kloten", besluit André bij Radio2.

https://www.instagram.com/reel/CsqJ98eoBe-/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Meer nieuws

Meer nieuws

.