André Hazes lijkt Monique Westenberg nu al vergeten: 'Kan het heel goed vinden met deze dame'
COS

André Hazes werkt stilaan aan zijn comeback. De zanger is al bijna één jaar niet meer actief. Eerst werd gesproken over een emotionele burn-out, nu zou het toch door zijn verslavingsproblematiek zijn.

André Hazes heeft een uitdagend jaar achter de rug. Ook op liefdesvlak was er in 2021 het een en ander te beleven. Na enkele omzwervingen was de zanger onlangs toch terug naar ex-verloofde Monique Westenberg.

De twee wakkerden de afgelopen maanden geruchten aan over een huwelijk. Hoewel die geruchten er nog steeds zijn, zijn insiders ervan overtuigd dat het huwelijk er niet komt. Hij zou zelfs een nieuwe vlam hebben.

"De laatste geruchten zijn dat André het wel heel goed kan vinden met een dame uit de buurt van Amsterdam", schrijft Weekend. "Opmerkelijk genoeg ook met de naam Sarah." Net als ex Sarah van Soelen dus.

Volgens Weekend zou de nieuwe Sarah zelfs al goedgekeurd zijn door Rachel Hazes. "Maar André lijkt geleerd te hebben van zijn fouten uit het verleden en het ook op liefdesvlak heel rustig aan te doen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.