André Hazes laat zich niet bang maken door ex Sarah van Soelen
COS
André Hazes laat zich niet bang maken door ex Sarah van Soelen
Foto: Instagram @andrehazes

André Hazes is al een hele tijd uit de spotlights verdwenen. Binnenkort krijgen we hem echter terug te zien op het kleine scherm.

André Hazes is al zo'n jaar bezig met een documentaire over zijn leven. Ook tijdens zijn relatie met Sarah van Soelen werd er gefilmd. Intussen kwam die relatie wel tot een pijnlijk einde. André zou zijn ex in de waan gelaten hebben dat ze terug bij elkaar zouden komen.

Na intieme foto's met Monique Westenberg, lijkt dat officieel van tafel. Dat deed Sarah en haar familie nu besluiten: wij willen niet in die docu zitten. Sarah en haar familie proberen om uit de docu geschrapt te worden, maar André en de producent lijken niet toe te geven.

"Er werd haar en haar familie beloofd de beelden te laten zien van tevoren, voordat de docu op zender gaat. Maar Sarah en haar familie vinden dat nog niet echt genoeg", citeert Mediacourant Patty Brard in Shownieuws.

De familie Van Soelen leek onlangs ook te hinten op een kort geding. "Ze willen er niet in zitten. Er is niets afgesproken en ze hebben ook niets ondertekend", klinkt het. André tekende wel wat: een contract met Videoland dat hem 250.000 euro oplevert voor de docu.

Meer nieuws

Meer nieuws

.